Pluijm op Pad

Pluijm op Pad rtlVanaf 24 november gaat René Pluijm op pad door heel Europa op zoek naar lokale en regionale eetculturen. René zoekt naar authentieke, onbekende producten en praat met boeren, wijntelers en chefs van bijzondere restaurants. Hij neemt een kijkje in de keuken van ambachtelijke boerenbedrijfjes en vind producten die overheerlijk zijn, puur natuur, rijk van smaak en een lust voor het oog.

Aan het einde van iedere aflevering duikt René Pluijm zelf de keuken in met de producen die hij heeft verzameld en zijn opgedane kennis bereidt hij een gerecht voor iemand uit de streek waar hij is geweest.

Pluijm op Pad bezoekt onder andere Ierland, Denemarken, Portugal en Oostenrijk, dat zal voor veel uiteenlopende beelden en gerechten zorgen!

Pluijm op Pad is vanaf 24 november te zien op RTL4 om 22:30. Klik hier voor de promo en uitzendingen online.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.