BBC GoodFood December 2009

BBC GoodFood December 2009Het extra dikke december nummer van BBC GoodFood ligt weer in de schappen met alles wat je nodig hebt om met de kerstdagen iets overheerlijks op tafel te zetten.

Maak je kerstdagen nu helemaal in je eigen stijl. GoodFood heeft voor iedereen wel fijne recepten. Hoe maak je bijvoorbeeld de perfecte kerstkalkoen, kerst-gans of een vegetarisch gerecht in stijl. Erbij kan je bijvoorbeeld verschillende soorten aardappelgerechten of andere bijgerechten maken. Ook voor een hapjesbuffet staan er in deze GoodFood voldoende recepten en uiteraard ontbreken de desserts niet, denk bijvoorbeeld aan een hazelnoot & Baileys meringue cake.

Ook de bekende chefs geven hun favoriete gerechten voor de kerstdagen prijs. Matt Tebbutt maakt makkelijke gerechten voor kerstavond, Maria Elia maat makkelijke gerechten voor vrienden, Rick Stein heeft een slim menu, James Martin heeft de lekkerste gerechten voor een luie brunch, Thomasina Miers maakt een maaltijd voor twee, John Torode neemt tweede kerstdag voor zijn rekening, Delia Smith roostert de eend en Gordon Ramsay geeft een kerst-masterclass.

Verder worden er de heerlijkste cakes en taarten gemaakt, de leukste eetcadeautjes komen uit je eigen keuken en ook vind je gewoon de doordeweekse maaltijden en simpele vakantie-gerechten. Uiteraard wordt, net als in elke GoodFood, ook dit nummer afgesloten met de lekkerste recepten uit de tvprogramma’s.

En of het smullen nog niet genoeg is met deze feestelijke GoodFood zit er nu ook een gratis kalender voor 2010 bij! Kortom het wordt smullen met de kerstdagen!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.