Kookboek Bijzonder Boursin

Kookboek Bijzonder BoursinKen je die reclameslogan nog: du pain, du vin, du Boursin? Vanaf 1 december kan je gratis ‘Kookboek Bijzonder Boursin’ afhalen bij de Bruna met 3 actiestickers.

Verpakt in een doosje vind je ‘Kookboek Bijzonder Boursin’, een kookboek in ringbandvorm en met handige linten. De recepten in het Kookboek Bijzonder Boursin zijn ingedeeld in ‘lunch – le déjeuner’, ‘hapjes – les amuses’, ‘voorgerechten – les entrées’ en ‘hoofdgerechten – les plats principaux’. Het ‘Kookboek Bijzonder Boursin’ bevat recepten van 18 Boursin-liefhebbers die eerder dit jaar hun favoriete recept met Boursin hebben ingestuurd en zijn gekozen door een professionele jury bestaande uit Karin Luiten en Harold Hamersma. De overige 18 recepten zijn bedacht door Karin Luiten en Carin Leenders de Vries. Harold Hamersma heeft de recepten voorzien van een passend wijnadvies, daarnaast zijn de recepten in ‘Kookboek Bijzonder Boursin’ stapsgewijs beschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat.

Naast de recepten hebben Carin Leenders de Vries, Harold Hamersma en Karin Luiten allen een column geschreven over hun passie ‘brood’, ‘wijn’ en de ‘Franse keuken’ en ‘kaas’.

Ben je al benieuwd naar het Kookboek Bijzonder Boursin? Op de actie-site van Boursin kan je alvast een paar pagina’s met recepten bekijken. De actiepunten die je nodig hebt om het boek gratis af te halen bij de Bruna vind je op de verpakkingen van de verschillende soorten Boursin Cuisine en Boursin Roomkaas. Dat wordt de komende tijd Boursin eten!

Titel: Kookboek Bijzonder Boursin
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Boursin

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Kookboek Bijzonder Boursin”

  1. Ik ben altijd blij als er leeslinten in een kookboek zitten en dit kookboek heeft er maar liefst twee. Maar de recepten zijn natuurlijk belangrijker dan de leeslinten 🙂 Aangezien ik een liefhebber ben van pasta’s en soepen staan er voor mij een aantal aantrekkelijke recepten in het boek. Maar ook de overige recepten zien er prima uit en de recepten voor kleine hapjes zijn leuk (en lekker). Persoonlijk vind ik het prettig als een kookboek goed geïllustreerd is en dat is hier zeker het geval want er staan goede foto’s bij de recepten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.