Bouillon! Najaar 2009

Bouillon! / deel najaar 2009In dit najaarsnummer van Bouillon! magazine worden de kinderkookboeken bekeken, er zijn er veel en dit jaar helemaal nu het thema van de Kinderboekenweek eten en snoepen in boeken centraal staat. Welk boek is nu het interessantst voor de kids? Ook de schrijver van het kinderboekenweekgeschenk Jan Paul Schutten wordt geïnterviewd over eten.

Verder gaat Bouillon! op pad met Martijn Kajuiters naar onder andere de zuivelboerderij Glenillen in Ierland, lees de anvonturen van een pasteibakster, neem een kijkje in de keuken van Le Cirque inclusief een aantal recepten, neem ook een kijkje bij de pastamakers van pasta pica en scherven brengen geluk een stuk over trouwen en serviezen.

Natuurlijk is dit lang niet alles, er zijn ook groeten uit Spanje, wordt er gezocht naar het witte goud van Maine en hoe de Japanse tempeldrank de Europese markt bestormt.

Bouillon! Magazine is te koop bij de betere boekhandel en bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.