Topkoks voor Thuiskoks 3

Topkoks voor Thuiskoks / 3Je zal maar kind zijn in Malawi, daar is het niet zoals in Nederland makkelijk om voedsel te krijgen. Topkoks voor Thuiskoks steunt het World Food Programme met de verkoop van elk boek ‘Topkoks voor Thuiskoks 3’ gaat er 8 euro naar het World Food Programme, daarmee krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd op school.

Voor Topkoks voor Thuiskoks 3 hebben 52 nationale en internationale topkoks hun favoriete recept prijs gegeven, recepten die je gewoon als thuiskok kan maken, met net dat extra culinaire tintje. Onder andere Ramon Beuk, Ferran Adria, Jean Beddington en Toine Hermsen hebben een recept geschreven voor dit boek.

Het boek begint na een voorwoord van Josette Sheeran director van het World Food Programme en een uitleg over wat het WFP doet. Vervolgens starten de recepten, ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Elk recept is in stappen beschreven en is voorzien van een foto van het eindresultaat. Daarnaast een ingrediƫntenlijstje welke overdwars staat met een korte biografie van de topkok die het gerecht gemaakt heeft en een wijnsuggestie.

Wil je alvast een voorproefje uit Topkoks voor Thuiskoks 3? Bekijk het recept van Erik van Loo ‘Bonbons van gemarineerde ossenhaas‘ of het recept van Sergio Herman ‘Zeebaars gezouten met anjovis

Voor maar 9,95 is Topkoks voor Thuiskoks 3 te koop bij de boekhandel en bij TNT-Post verkooppunten. Voor die prijs kan je dit unieke kookboek niet laten liggen!

Topkoks voor Thuiskoks is genomineerd voor het Kookboek van het Jaar verkiezing. Bekijk hieronder een promo-video.

Titel: Topkoks voor Thuiskoks 3
Uitgever: TNT-Post
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789079824045
Winkelprijs: 9,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.