Lekker 2010

Lekker 2010Waar kan je lekker eten in Nederland? Restaurantgids Lekker heeft ook dit jaar professionele rapporteurs op pad gestuurd voor de lekkerste restaurants die je zeker in 2010 eens een keer moet bezoeken. De lekkerste 500 zijn verzameld in deze Lekker restaurantgids.

In de top 10 twee oude bekende, op 1 Oud Sluis van Sergio Herman en op 2 de Librije van Jonnie Boer, nummer 3 verrassend: De Leest van Jacob Jan Boerema. De chefs van de restaurants die in de Lekker top 10 staan zijn geïnterviewd, over smaak, hun passie.

Naast de Lekker top 100, lijstjes met de nieuwkomers in de top 100, niet meer opgenomen in de top 100, 5 grootste stijgers binnen de top 100, 5 grootste dalers in de top 100, op de drempel van de top 100 en de beste van de provincie. Vervolgens zijn de 500 Lekkerste restaurants ingedeeld per provincie zonder verdere rangschikking. Vergeet ook de lijst met de beste kaasspeciaalzaken en foodspecialiteitenwinkels niet die in Lekker 2010 is gepubliceerd.

Verder lees je in Lekker 2010 wat de trends in de restaurantwereld is (van macarons tot bietjes), hoe gaat de horeca om met het ‘kookpunt van de crisis’, Ingrid Hörster van La Vilette, François Geurds van Ivy en Dennis van der Meer van restaurant O discussiëren er onder leiding van Frenk van der Linden over. Ook wordt er in Lekker 2010 een kijkje genomen achter de schermen van een toprestaurant ‘La Rive‘ in het Amstel hotel.

De Lekkerste 100 is ook online bekijken. Zin om eens uit eten te gaan? Lees ook even wat Lekker 2010 er van vindt. Lekker 2010 is te koop in de boek- en tijdschriftenwinkel, supermarkten en ook online te bestellen.

Bekijk hier een korte video van de presentatie van Lekker 2010 in The Dylan in Amsterdam.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.