La Cucina Italiana November 2009

La Cucina Italiana November 2009Proef Italië in 83 heerlijke herfstrecepten met dit nummer van La Cucina Italiana. Hoe maak je de lekkerste rollades, opgerold in bladerdeeg, kool of vlees en wat kan je allemaal met citrusvruchten.

Natuurlijk komt zoals in elk nummer de praktische keuken aan bod met een snel menu, slim menu, voordelig menu en licht menu en dit in het teken van het seizoen. En ook de antipasti, primi piatti, pesci & crostacei, verdure, secondi piatti en dolci & torte staan in het teken van de herfst.

Verder in de rubriek ‘kookschool’ de kabeljauw, hoe herken je het, hoe maak je het schoon en hoe bereid je het. In ‘lekker gezond’ alles over de amandel, inclusief een aantal recepten en in de ‘wereldkeuken’ kalfsniertjes op Luikse wijze.

Daarnaast brengt La Cucina Italiana een bezoek aan de culinaire hoofdstad van Bologna, hoe is de stad, het eten en wat zijn de restaurants waar je geweest moet zijn. Ook wordt er een bezoekje gebracht aan Bigoli in Utrecht, een winkel vol Italiaanse lekkernijen.

Kortom een nummer boordevol Italiaanse recepten voor koude en gure herfstdagen. Klik hier voor een voorproefje van het laatste nummer van La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.