Italiaanse Gerechten (Bertolli)

Bertolli Italiaanse GerechtenNa het succes van het Bertolli’s Pastaboek van vorig jaar moest Bertolli dit jaar wederom met een gratis kookboek komen. Deze keer kreeg je bij aankoop van 3 Bertolli pastasauzen in diverse supermarkten (behalve Albert Heijn) gratis het kookboekje ‘Italiaanse Gerechten, 50 recepten voor elke gelegenheid’.

Het boekje is ingedeeld in de hoofdstukken ‘klein maar fijn’, met lekker hapjes, ‘voordelig genieten’ met traditionele gerechten voor een klein budget, ‘snel wat lekkers’, voor als je even snel iets wilt klaarmaken, ‘gezellig met vrienden’ gerechten om je vrienden te verwerken, ‘smullende bambini’ gerechten om samen met de kids te maken, ‘heerlijk buiten’ recepten van bbq en salades en ‘intiem verwenen’, heerlijke gerechten om met zijn tweeën te genieten.

Elk recept is voorzien van een foto van het eindresultaat, bereidingstijd en voedingswaarden. De recepten zijn kort, weinig ingrediënten en daarom ook makkelijk te maken. Bij sommige recepten staan er ook handige tips hoe je het recept ook op een andere manier kan maken en andere leuke of handige weetjes over de producten in de Italiaanse keuken. Uiteraard is er in elk recept wel één of meer ingrediënten uit het Bertolli assortiment.

Titel: Italiaanse Gerechten (50 recepten voor elke gelegenheid)
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Bertolli

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.