Boodschappen November 2009

Boodschappen November 2009In het november nummer van Boodschappen aandacht voor de lekkerste stoofschotels zoals ‘hamlapjes met rozemarijn’, een ‘kalfsstoofpotje met sjalotjes, courgette en grove mosterd’of een ‘rundercurry met abrikozen’. Omdat deze maand Sinterklaas weer aankomt in Nederland heeft Boodschappen alvast gekookt met Sinterklaas. Samen met Sinterklaas en de pieten wordt er een Spaanse letter, een speculaas-surprise en decemberbroodjes gemaakt.

Verder in deze Boodschappen een Marokkaans viergangen menu met een salade van artisjokken, geroosterde paprika en feta, witte bonensoep met komijn, gestoofde zoete kip met amandelen en couscous en als afsluiter dikker roomyoghurt met notenkaramel. Na een lange boswandeling is een soep erg lekker, daarom een aantal recepten voor een ‘snelle’ soep en in 12 recepten de wereld rond kookt Nicole Indiaas.

Daarnaast wordt er gekookt met yoghurt en kwark en worden er koekjes van eigen deeg gebakken. In kookkunst maakt elke maand een student aan de studie Food, Design & Innovation van de HAS in Den Bosch een verrassend gerecht. Deze maand is het wordt er een speciaal ‘griep’ soepje gemaakt. Uiteraard is ook de rubriek ‘Budgetkoken’ deze maand in Boodschappen met deze keer ook een vegetarisch recept.

Dit en meer lees je in de nieuwste Boodschappen. Boodschappen is gratis verkrijgbaar bij verschillende supermarkten. Klik hier voor een overzicht.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.