Lekker Leven 8/2009

Lekker Leven 8-2009100% Hollands is het thema van deze Lekker Leven van Super de Boer. Met 6 klassiekers in Hollands Glorie met onder andere een klassieke appeltaart en een rolmops met bietensalade. Echt Hollands is ook het Sinterklaasfeest en dat hoeft niet alleen een kinderfeest te zijn. Ga bijvoorbeeld gezellig aan tafel met een boerenkaasfondue of maak de smaakmakers van de Sint en volg ook de wild-workshop inclusief handige wijntips.

Verder wordt er een kijkje genomen bij de leverancier van de superieur boerenkaas van boerenfamilie Verhoef. Hoe maakje een Sinterklaasgedicht op rijm en hoe maak je de mooiste Sinterklaassurprises. Ook meer over het Fairtrade merk. Natuurlijk ook in deze Lekker Leven de makkelijke recepten voor doordeweeks met heerlijke snelle gerechten.

Lekker Leven is een gratis magazine van Super de Boer.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)