Hemelse Spijzen

Hemelse Spijzen Margo Reuten en Chiara BotsVanavond start een bijzondere culinaire serie op Nederland 2 bij de RKK: Hemelse Spijzen. In elke aflevering van Hemelse Spijzen brengt een bepaald ingrediënt een topkok uit Nederland of Vlaanderen in contact met iemand die meer thuis is in de Bijbelse symboliek daarvan. In de eerste aflevering staat de appel centraal. Topkok Margo Reuten wordt in contact gebracht met zuster Chiara Bots. Zuster Chiara Bots verteld over de symboliek van de appel in de Bijbel en Margo Reuten maakt enkele recepten met uiteraard appel als hoofdingrediënt. In de andere zeven afleveringen staan centraal: lam, vis, haan, brood, olijf, zout en wijn en onder andere Paul Fagel zal ook zijn opwachting maken in Hemelse Spijzen.

Hemelse Spijzen is een 8-delige tv-serie en wordt op dindag om 17:10 uitgezonden op Nederland 2 bij de RKK.

Je kan Hemelse Spijzen ook online bekijken, op tv.brutsellog.nl staat een handig overzicht van de afleveringen!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.