De Smaak van Italië 4/2009

De Smaak van ItaliëDe Smaak van Italië is het magazine over de lifestyle, reizen en gastronomie van Italië en is bedoeld voor iedere Italië-liefhebber.

Naast de vele rubrieken over lifestyle en reizen is er ook een plek voor de gastronomie van Italië. In dit nummer staat gelato centraal, oftewel lekkere ijsrecepten. De ijsrecepten zijn een voorproefje uit het kookboek Gelati d’Italia van Linda Tubby en Jean Cazals. Verder ook een voorproefje uit het boek ‘De Klassiekers’ wat de Smaak van Italië heeft uitgegeven, je krijgt een heerlijk viergangen menu met een antipasto ‘sarde in saor’, een primo ‘tagliatelle alla bolognese’, de secondo is ‘agnello al forno’ en de dolce een echte ‘zabaione’.

Verder wordt er een kijkje genomen bij ristorante Vino e Cucina en ook bij Gustissimo. Daarnaast een interview met Eros Ramazzotti over onder andere zijn nieuwste album ‘ali e radici’ en wordt er gereist door de regio Molise. Dit en meer lees je in nummer 4 van de Smaak van Italië.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)