Sonja 6/2009

Sonja 6-2009Ruim een jaar geleden werd Sonja Magazine gelanceerd en dit is alweer het allerlaatste nummer van Sonja. Sonja Bakker houdt er helemaal mee op, dus ook Sonja Magazine stopt.

Toch is dit allerlaatste nummer een feestelijk nummer geworden, de feestdagen staan immers weer voor de deur. Zo vind je 3 Sonja-proof feestmenu’s, waarvan één met vlees, één met vis en één vegetarisch menu. Daarnaast gourmet Sonja met haar medewerkers en lees je de recepten van de gerechten, krijg je heerlijke recepten om te bakken zodat het heerlijk ruikt in de keuken en maakt Sergio Herman ook een feestmenu.

Naast al dit lekkers zit Sonja Bakker ook aan de keukentafel bij Linda de Mol, kookt Sonja met haar broer en praat Sonja met de deelnemers aan het televisieprogramma S.O.S. Sonja, hoe gaat het nu met de deelnemers?

Zoals in elk nummer wordt er een kijkje genomen in de boodschappentas van een bekende Nederlander, deze keer is het zangeres Hind die de inhoud van boodschappentas aan Sonja laat zien. Maik de Boer schrijft de SAS-column, beantwoordt Sonja de laatste lezersvragen, proeft ze coquilles en geeft ze tips en weetjes over hoe je de kerstdagen zonder ‘kleerscheuren’ kan doorbrengen. Uiteraard vind je ook in dit nummer weer 4 weekmenu’s voor de man en vrouw. Dit en veel meer in het laatste nummer van Sonja Magazine.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)