Het Grote Kookboek door Lulu Grimes

Het Grote Kookboek - Lulu GrimesMet meer dan 1000 recepten mag dit boek van Lulu Grimes met recht ‘Het Grote Kookboek’ heten. Het Grote Kookboek bevat een scala aan recepten: modern, traditioneel, westers en Aziatisch, maar ook eenvoudig, ingewikkeld, snel of uitvoerig. Dit alles is gecombineerd met een schat aan informatie.

Het boek bevat 12 hoofdstukken: ‘soep’, ‘eieren en kaas’, ‘gevogelte’, ‘vlees’, ‘zeedieren’, ‘pasta, rijst en noedels’, ‘groente’, ‘kruiden en specerijen’, ‘sauzen en dips’, ‘bakken’, ‘desserts’ en ‘jams en conserven’. Elk hoofdstuk begint met veel informatie over hetgeen wat er behandeld wordt in het hoofdstuk. De recepten in ‘Het Grote Kookboek’ zijn allemaal stapsgewijs geschreven en soms voorzien van een foto van het eindresultaat en/of een korte inleiding met informatie over het recept.

Het Grote Kookboek is eigenlijk een onmisbaar kookboek in de keuken als je wilt weten hoe je verschillende wereldse gerechten moet bereiden.

Titel: Het Grote Kookboek
Auteur: Lulu Grimes
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789047509998

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Het Grote Kookboek door Lulu Grimes”

  1. Goede middag

    Hoe kan ik in het bezit komen van het Grote Kookboek van Lulu Grimes, met duizenden recepten over de hele wereld.

    M.v.g.
    Mevr. jonker

  2. @gerda jonker Het boek is sowieso bij Bol.com te koop en bij de boekhandel. Door op het plaatje van het boek te klikken wordt de juiste pagina bij Bol.com geopend. Anders kunt u met het ISBN nummet bij de boekhandel het boek bestellen.

Reacties zijn gesloten.