delicious. December 2009

delicious. December 2009Wild, warm en winters zijn de steekwoorden van het december-nummer van delicious.. Janneke Philippi maakt gerechten met de tamme kastanje, gastchef Reitse Spanninga gaat op jacht en bereidt het wild op de barbecue, kaaskoningin Betty Koster en vinologe Ellen Dekkers maken spannende combinaties met kaas & wijn. Verder een voorproefje uit Indiase keuken van Anjum van Anjum Anand en kookt Bill Granger de lekkerste zoete taarten.

Naast de recepten natuurlijk ook andere culinair lees- en kijkvoer in deze delicious. Zo gaat Merijn Tol op zoek naar de beste culinaire adressen van Parijs, wordt er verklaard waarom thee de nieuwe koffie is en verteld Marjan Ippel welke DIY-kerstingredi├źnten je in huis moet hebben in haar column.

Klik hier voor een voorproefje van de nieuwste delicious.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.