GoodFood Kerstspecial 2009

GoodFood Kerstspecial 2009Hij is er weer de kerstspecial van de Nederlandse GoodFood met maar liefst 120 recepten voor kerst en winter.

In deze GoodFood kerstspecial vind je recepten uit de nieuwste kookboeken van bekende chefs: Sergio Herman’s ‘Puur Zeeland‘, Herman den Blijker’s ‘Altijd Trek‘ en Danyel Couet’s ‘Parijs‘. Verder is ook Jeremy Vermolen zoals altijd van de partij en hij kookt deze keer met bier. Verder recepten om stressvrij de kerst door te komen, snelle stoofpotten, koken met kastanjes en Marnix Beekhuizen maakt zoete & hartige baksels.

Naast alle recepten lees je in de GoodFood kerstspecial meer over thee, krijg je handige wijnweetjes in vinologica, wordt er een kijkje genomen bij Kookaburra de kookwinkel van Sergio Herman en Jeremy Vermolen en lees je het verhaal van de speculaaskruiden.

Kortom heb je nog ideeën nodig voor de kerstdagen (en de dagen er na)? Blader ook even door de Nederlandse GoodFood kerstspecial!

De Nederlandse GoodFood verschijnt 2x per jaar, met een kerst- en zomerspecial. Het is alleen in de losse verkoop te verkrijgen voor 6,95. Ga dus langs je boek- en tijdschrifthandel.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “GoodFood Kerstspecial 2009”

  1. Misschien dat vanaf volgend jaar GoodFood vaker gaat verschijnen. Achter in het blad worden de lezers een enquête invullen en onder andere worden er in de vraagstelling de suggestie gewekt dat GoodFood volgend jaar vaker gaat verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.