SpecialBite 2010

SpecialBite 2010De afgelopen weken zijn er weer veel restaurantgidsen verschenen en zo ook de SpecialBite 2010. De spotters van SpecialBite hebben weer de 501 meest bijzondere restaurants van Nederland op een rij gezet.

Voordat je de meest bijzondere restaurants van Nederland kan gaan bekijken vind je eerst nog allerlei informatie over uit eten in 10 trends, wat is de perfecte ambiance, Marco Westmaas van Hotel Elzenduin en Hans van Wolde van restaurant Beluga geven hun culinaire filosofie, wie zijn de smaakmakers van Nederland en hoe ga je aan het werk als spotter?

Daarna de lijstjes! Wat is de top 10 van meest bijzondere SpecialBite-restaurants? Maar ook de top-noteringen van de meest bijzondere restaurants per stad en provincie, waar kan je het beste eten met de kids, bij welk restaurant kan je naast lekker eten ook makkelijk je auto parkeren, waar kan je naast lekker eten ook een overnachting doen, waar is de lunch het lekkerst, welk restaurant heeft de beste locatie, waar eet je echt Italiaans, wat zijn de authentieke restaurants, welk restaurant heeft een ‘global kitchen’, wat is een intiem restaurant en welk restaurant heeft een speciaal concept.

Na deze korte lijstjes kan je lezen wat de spotters nu werkelijk van alle 501 bijzondere restaurants vinden. Eerst komen de restaurants in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht aan bod. Vervolgens gaat SpecialBite de provincies in en vind je de bijzondere restaurants uit alle provincies.

In deze SpecialBite ook een special over Koffie. Wat is de achtergrond van koffie, een test van koffiemachines, een aantal culinaire gerechten met koffie, een interview met Sander Schat, Nederlands kampioen barista, koffie jargon, 25 beste koffie adressen en een column over koffie door Amerika-kenner Max Westerman.

Kortom op zoek naar een bijzonder restaurant of een plek waar je de lekkerste koffie kan drinken? Neem een kijkje in de SpecialBite editie 2010. SpecialBite 2010 is te koop bij de boek- en tijdschrifthandel en ook in de SpecialBite Shop en kost 9,95.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.