Bouillon! Zomer 2009

Bouillon! / zomer 2009In dit zomer nummer van Bouillon! Magazine wordt er een bezoekje genomen in La Rive van het Amstel Hotel en praat Will Jansen met directeur Hendrik Bosch over La Rive en zijn medewerkers. Ook wordt er een kijkje genomen bij restaurant ‘Mijn Keuken‘ van Pieter Bosters en Nelly Zwaan onderzoekt het verschil tussen het proeven uit kristal of gewoon glas en de geschiedenis er van. Lees ook het verhaal ‘hemels maal’, schrijver Hans van Hartevelt heeft op verzoek van de redactie van Bouillon! het verhaal ingekort over het bizare verhaal van een expeditiefotograaf die door Tibet reist. Verder meer geschiedenis met het item ‘van oesterhuis tot melksalon, uit eten in Amsterdam in de late 19e eeuw’, wat eet glamourjournaliste Barbara Plugge, maak een wandelingen langs de voedselvoorzieningen van het klassieke Rome in ‘Dolia en Thermopolia’ en lees het verhaal van de jongste jeneverstoker van België: Koen de Jans.

Dit en veel meer leesvoer vind je in de zomer-editie van Bouillon! Magazine. Bouillon! Magazine is bij Bol.com te bestellen voor 14,95.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.