Koken met Vera door Marjolein Bastin

Koken met VeraVera de Muis is wel een hele bekende muis, al jaren heeft ze een pagina in de Libelle, getekend door Marjolein Bastin. In deze rubriek werd er soms ook wel gekookt voor en met de vrienden van Vera en al deze recepten zijn nu verschenen in het kookboek ‘Koken met Vera’.

Zoals sommige volwassenen kookboeken lezen alsof het ware romans zijn, zo kan je nu ‘Koken met Vera’ lezen. De recepten zijn als ware verhalen geschreven. Leuk om zelf te lezen of om uit voorgelezen te worden en daarna natuurlijk de recepten met je ouders, opa of oma zelf te maken.

Vera de Muis en haar vriendjes maken zoete koekjes, gaan uitdelen, maken cake, maken Vera’s specialiteiten, bakken broodjes, maken ook iets voor op brood, maken hele gezonde dingen, maken toetjes toe, gaan proosten en maken de lekkerste dingen voor de decembermaand. Aan het eind van het boek is er nog ruimte om zelf notities te schrijven. Voordat het boek echt begint wordt je eerst voorgesteld aan Vera zelf en aan haar vriendjes en zie je hoe haar huisje eruit ziet.

Koken met Vera is een leuk kook-, lees- en prentenboek van de bekende muis van Marjolein Bastin. Leuk voor kinderen, maar ook voor ouders en grootouders die Vera de Muis nog uit de Libelle kennen.

Titel: Koken met Vera
Auteur: Marjolein Bastin
Uitgever: De Vier Windstreken
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789051161007
Winkelprijs: 18,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.