Herrie met Sterren

Herrie met Sterren
Na Topchef Vips gaat Herman den Blijker nu ook met sterren koken. Op 15 en 22 december zijn er 2 speciale uitzendingen waarin Herman den Blijker samen met 10 bekende Nederlanders gaat koken voor het goede doel: Het Leger des Heils. De bekende Nederlanders moeten in 2 dagen tijd een galadiner bereiden. Tijdens het galadiner wordt er ook een modeshow gelopen ter gelegenheid van de grote kledingsinzamelactie van het Leger des Heils. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. Welke bekende Nederlanders er meegaan doen is nog niet bekend, misschien een aantal die al gedrild zijn in de keukens van andere chefs in Topchef Vips? Herrie met Sterren is te zien op de dinsdagavonden 15 en 22 december om 21:30 bij RTL4! Herbekijk de afleveringen via BrutselTV.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Herrie met Sterren

    1. Heb Topchef VIP nog niet gezien van gister waar hij in zat, op de Belgische commerciele hebben ze gewoon zo’n leuk programma met Sergio Herman en Peter Goossens en hobbykoks wat gewoon goed in elkaar zit en leuk is om naar te kijken. Mag van mij naar Nederland komen maar dan zonder Herman maar met bv Jonnie en ??

      Gr. Anja

Reacties zijn gesloten.