Altijd Trek door Herman den Blijker

Op weg met HermanIn het boek ‘Altijd Trek’ volg je als lezer dag en nacht Herman den Blijker. Naast een soort van dagboek vind je uiteraard ook recepten in dit boek, recepten voor de beginner en recepten voor de echte hobbykok en interviews met leveranciers en andere bekenden van Herman.

Het boek start bij ‘nachthonger’ en gaat via ‘ontbijt’, ‘tussendoortje’, ‘kaas knagen’, ‘middageten’, ‘verstandig vissen’, ‘in de file’, ‘flauwe trek’, ‘babytijd’, ‘avondeten’, ‘snacken’, tot het weer tijd is om te slapen in ‘moe’. Als laatste neem je nog een kijkje bij de werkvakantie van Herman den Blijker, de cruise naar de Cariben voor Herrie aan de Horizon. Naast de recepten, interviews en verhalen veel foto’s van de gerechten en foto’s van een dagje Herman volgen.

Zelf nieuwsgierig naar het lekkers van de mensen die Herman den Blijker heeft gezocht? Achterin het boek vind je een adressenlijst inclusief internetadressen.

Met het boek ‘Altijd Trek’ neem je een kijkje in het leven van Herman den Blijker. Leuk geschreven en makkelijke en wat moeilijker recepten en handige tips.

Bekijk hieronder een promotie video van het boek:

Titel: Altijd Trek
Auteur: Herman den Blijker
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 978902154759

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.