Soepkalender door Anya van de Wetering

SoepkalenderGeen scheurkalender meer volgend jaar in de keuken, maar een kalender die ik jaar in jaar uit in de keuken kan houden startend vanaf vandaag: De Soepkalender van Anya van de Wetering.

Het is een kalender met echt de meest uiteenlopende soepen. Gemaakt met recepten van vrienden voor vrienden zoals de voorkant aangeeft. Doordat familie, vrienden en kennissen zijn opgetrommeld om hun lekkerste soeprecept te geven is de Soepkalender een mix en match van recepten, stijlen en vormen geworden. Dit zie je ook terug in de illustraties, de ene keer een foto van de soep, dan weer een foto van ingredi├źnten of een grappige illustraties. Dat maakt het omdraaien van een bladzijde steeds weer tot een verrassing.

De Soepkalender verdient een plekje in de keuken, door de harde cover kan je hem handig neerzetten op een strategische plek. Elke dag een soep, behalve 1x in de vier jaar als het schrikkeljaar is, dan heb je een dagje soepvrij! Nog nooit geweten dat er zoveel soorten en variaties soep zijn!

Titel: Soepkalender
Auteur: Anya van de Wetering
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789079961078
Winkelprijs: 16,95

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.