Foodies November 2009

Foodies November 200979 recepten om voor thuis te blijven in dit nummer van Foodies. Kook bijvoorbeeld een van de wildrecepten, een verwarmende ovenschotel, een perfecte risotto, een paddenstoelrecept of een van de tien snelle recepten. Verder krijg je een voorproefje uit de nieuwste kookboeken: Lekker Hollands (midprice editie) van Yolanda van der Jagt en Wat van Fair komt van Ramon Beuk. Uit Lekker Hollands krijg je een aantal recepten en bovendien kan je dit boek winnen! Wat eet topkok Andre Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje? Daarnaast de lekkerste recepten met Nespresso, een recept voor een klassieke boterkoek en in de kookschool hoe maak je cordon blues, blini met zalm en kaviaar en macaronitaart met spinazie en zalm. Als afsluiter in deze Foodies de lekkerste taart-, koekjes- en chocola-recepten!

www.foodiesmagazine.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.