Gordon Ramsay’s Pub Food door Gordon Ramsay & Mark Sargeant

Gordon Ramsays Pub FoodSamen met zijn compagnon Mark Sargeant schreef Gordon Ramsay ‘Gordon Ramsay’s Pub Food’, een kookboek met de favoriete ‘pub’-gerechten van Gordon en Mark. Pub Food is hoe ze in Engeland simpel en heerlijk eten noemen, eten wat je hier eigenlijk in de eetcafés zou willen zien.

Gordon Ramsay en Mark Sargeant hebben in Londen een aantal pubs opgericht ‘The Narrow‘, ‘The Warrington‘ en ‘The Devonshire‘ waar zij simpele en eerlijke maaltijden serveren tegen betaalbare prijzen. Aangezien Londen niet om de hoek ligt kan je de meest favoriete recepten van Gordon Ramsay en Mark Sargeant nu gewoon thuis maken!

Het boek is echt weer een boek zoals je van Gordon Ramsay kan verwachten qua opmaak lijkt het op de eerder verschenen boeken. Het boek is ingedeeld in ‘aan de bar’, ‘hartige hapjes met toast’, ‘soepen en bouillons’, ‘voorgerechten’, ‘vangst van de dag’, ‘ovenschotels en hartige taarten’, ‘winterkost’, ‘uit de grill of koekenpan’, ‘vlees uit de oven’, ‘nagerechten’ en ‘basisrecepten’. De recepten zijn voorzien van een korte inleiding over het gerecht, met onder andere tips en/of geschiedenis van het gerecht. Veel van de recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Gordon Ramsay’s Pub Food staat vol met klassieke gerechten uit de Engelse keuken zoals onder andere de gehaktschotel met Guinnes, toad-in-the hole (saucijsjes in beslag), visstoofpot met appels en een sherrytrifle. Leuke klassieke en lekkere gerechten, die voor elke hobbykok nu gewoon thuis te maken zijn!

Titel: Gordon Ramsay’s Pub Food
Auteur: Gordon Ramsay & Mark Sargeant
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789043913164
Winkelprijs: 29,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)