Good Housekeeping Alltime Favourite Christmas Cookbook

Good Housekeeping All-time Favourite Christmas CookbookVan de makers van het Britse magazine Good Housekeeping is het magazine ‘All-time favourite Christmas cookbook’ verschenen. Een magazine wat met recht kookboek genoemd mag worden. Maar liefst 174 ideeën en tips voor een perfect kerst diner. Het magazine begint met een handige menuplanner, welke allerlei driegangen menu’s met recepten uit het magazine op een rij zet. Vervolgens beginnen de recepten ingedeeld in ‘favoriete recepten’, ‘canapes’, ‘starters’, ‘geroosterd’, ‘hoofdgerechten’, ‘vegetarische hoofdgerechten’, ‘diepvries-gerechten’, ‘groente’, ‘aardappel & rijst gerechten’, ‘vullingen & sauzen’, ‘cakes, gebak & feestelijke puddingen’, ‘diepvries-desserts’, ‘maak eerder desserts’, ‘makkelijke puddingen’, ‘chocolade recepten’ en ‘food cadeautjes’. Kortom veel recepten! Daarnaast tips hoe je de perfecte kalkoen op tafel kan zetten, vragen aan de expert en hoe bespaar je op culinaire gerechten. Good Housekeeping ‘All-time favourite Christmas cookbook’ brengt je nu al in kerstsferen en helpt je een mooi menu tijdens de feestdagen op tafel te zetten!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)