Doorzakken bij Jamin door Hanneke Groenteman

Doorzakken bij Jamin pocket Hanneke GroentemanDoorzakken bij Jamin is het verhaal van presentatrice Hanneke Groenteman over leven, lijf en eten. Op vlotte wijze beschrijft Hanneke Groenteman haar liefde voor lekkernijen maar ook over haar last, overgewicht, haar belangstelling voor diëten over haar jeugd en haar leven. Stukken uit dit boek zijn eerder verschenen in het magazine Elegance. Een herkenbaar, komische boek wat argumenten belicht die de dieetgoeroes steeds maar weer klaar hebben liggen om je te verleiden tot dat ene speciale dieet.

Titel: Doorzakken bij Jamin
Auteur: Hanneke Groenteman
Uitgever: Dutch Media Trade
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789048001538
Winkelprijs: 7,50

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.