Lekker & Gezond Koken Onder 5 Euro door Tine Bral

Lekker & gezond koken onder 5 euro / Najaar Tine BralLekker en gezond koken onder vijf euro, kan dat? Tine Bral bewijst het in het boek ‘Lekker & gezond koken onder 5 euro’. Dit deel is het tweede deel alweer met deze keer najaarsrecepten. Door te kiezen voor seizoensproducten en het goed omgaan met de ingrediënten hoeft lekker eten volgens Tine Bral helemaal niet duur te zijn. ‘Lekker & gezond koken onder 5 euro’ is ingedeeld in ‘soepen’, ‘pasta’, ‘vis’, ‘eenpans’, ‘vlees’ en ‘meer lekkers’. Elk hoofdstuk bevat handige tips zoals een groente- en viskalender voor herfst en winter, wat kan je doen met restjes, meer over ondergrondse voedingsbronnen, wat je moet weten over paddenstoelen en hoe je producten invriest. De recepten zijn duidelijk beschreven en veel zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. ‘Lekker & gezond koken onder 5 euro’ is een mooi boek, waarmee je als je aan een budget gebonden bent toch iets gezond, lekkers en ook chiques op tafel kan zetten.

Titel: Lekker & Gezond Koken Onder 5 Euro
Auteur: Tine Bral
Uitgever: Linkeroever
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789057203190
Winkelprijs: 9,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)