GoodFood Winter Collection

GoodFood Winter CollectionBijna geen magazine te noemen, maar een echt kookboek. Maar liefst 130 recepten uit de GoodFood-keuken vind je in dit magazine van cakes tot stoofpotje. Het magazine is ingedeeld in ’20 quick & easy suppers’, ‘perfect roasts’, ‘warm winter salads’, ‘home from school & hungry’, ‘comfort puds’, ‘have a batch-cooking day’, ‘filing & frugal’ en ‘bring back afternoon tea’ en bevat recepten die reeds eerder gepubliceerd in de 20 jaar GoodFood. Verder ook veel recepten met seizoensproducten zoals zoete aardappels, peer en prei, wat zijn de vijf beste vis-, vegetarische – of kip- gerechten en vier Halloween met lekkere gerechten. Bij veel recepten vind je een foto van het eindresultaat en handige tips. Een leuk magazine met veel lekkers uit de GoodFood-keuken.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.