124x Lekker Budgetkoken

124x Lekker Budgetkoken LibelleAlles wordt duurder, maar je wilt toch wat lekkers op tafel zetten? De Vlaamse Libelle heeft maar liefst 124 recepten verzameld die niet meer dan 2,50 per persoon kosten en toch gezond en lekker zijn. Belangrijke regel van dit boek is kook met de seizoenen, deze smaken het beste en zijn in het seizoen vaak een stuk goedkoper. Het boek is ingedeeld in ‘soepen & snacks’, ‘salades & quiches’, ‘pasta’, ‘hoofdgerechten’ en ‘desserts’. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en hebben allen een foto van het eindresultaat. Daarnaast zie je in een oogopslag wat een gerecht kost per persoon, of het makkelijk te bereiden is, hoe lang de voorbereidingen duren en wat de uiteindelijke bereidingstijd is. Leuke en lekkere recepten die we uit de Libelle-keuken gewend zijn met een leuk prijsje. Kijk hier voor 3 recepten uit dit boek. 124x Lekker Budgetkoken is te koop voor 6,95 in de kranten-kiosken in Vlaanderen.

Titel: 124x Lekker Budgetkoken
Uitgever: Sanoma Magazines Belgium
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Libelle

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.