Puur Zeeland door Sergio Herman

Puur ZeelandGa op culinaire ontdekkingstocht met Sergio Herman door de provincie Zeeland. Het boek begint met de geschiedenis van Zeeland van de overstromingen in de 15e eeuw tot de watersnoodramp in 1953. Daarna uiteraard meer over Sergio Herman, zijn driesterren restaurant Oud Sluis en zijn Zeeuwse keuken. ‘Puur Zeeland’ vervolgt dan zijn weg door de ‘schorren’, ‘water’, ‘strand & kust’, ‘dijken & polders’, en ‘gaarden’. Op deze natuuronderdelen zijn de recepten van Sergio Herman gebaseerd, die door adviezen van Michel Herman zijn vertaald voor de thuiskeuken. De recepten zijn bedoeld voor koks die meer ervaring hebben en die uiteraard met de verste producten werken. Koken uit ‘Puur Zeeland’ staat garant voor een culinair avondje die je gasten zal doen verbluffen. In ‘Puur Zeeland’ voel je de natuur van Zeeland en de passie van een topkok voor zijn provincie en zijn gerechten.

Titel: Puur Zeeland
Auteur: Sergio Herman
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789089890603

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*