Jamie’s Amerika door Jamie Oliver

Jamie's AmerikaJamie Oliver heeft voor het tv-programma Jamie’s American Roadtrip door Amerika getrokken op zoek naar de smaken van Amerika. Deze zoektocht heeft dan ook geleid tot een nieuw kookboek, alweer het tiende kookboek van hem: Jamie’s Amerika. In dit boek worden een aantal delen van Amerika aangedaan, te weten New York, Louisiana, Arizona, Los Angeles, Georgia en het Wilde Westen. Elk hoofdstuk begint met het reisverhaal van Jamie en vervolgens met een meltkroes aan recepten. De recepten worden ingeleid door de gedachte die Jamie Oliver heeft bij een recept of bij de ingrediënten die zijn gebruikt in het recept. De foto’s van de recepten en van de reis zijn gemaakt door de vaste fotograaf van Jamie’s boeken, David Loftus. Jamie’s Amerika is een boek vol Jamie recepten met een Amerikaans sausje erover!

Titel: Jamie’s Amerika
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789021546810
Winkelprijs: 34,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.