Jamie Oliver 20 Minute Meals

Jamie Oliver 20 Minute Meals
Naast een nieuw boek ‘Jamie’s Amerika’ wat deze week in Nederland en België is verschenen is er voor de IPhone een nieuwe apps verschenen ‘Jamie Oliver 20 minute meals’. Een apps met 50 nieuwe recepten, handige video’s en boodschappenlijstjes. Voor deze apps heb je geen internet nodig om de recepten en video’s te bekijken, alle informatie staat op je iPhone/ iPod. De recepten in Jamie Oliver 20 Minute Meals zijn ingedeeld in ‘delicious soups’, ‘ easy pastas’, ‘simple risottos’, ‘tasty stir-fries’, ‘fast fish’, ‘classic meat’, ‘quick curries’, ‘super salads’, ‘vegetarian’ en ‘gorgeous puds’. De recepten zijn in stappen beschreven en als je dubbel tapt op de beschrijving krijg je een foto van de stap. Verder legt Jamie Oliver in ruim 90 minuten aan video’s diverse technieken uit, en wordt er uitgelegd welk keukengereedschap en welke ingrediënten er niet mogen missen in de keuken. Kan je even geen keuze maken uit de recepten? Schud je iPhone en er verschijnt een willekeurig recept. Jamie Oliver 20 Minute Meals is voor 5,99 te koop in de iTunes store. Daarvoor krijg je een mooie app die snel werkt en er gelikt uit ziet. Jamie Oliver 20 Minute Meals is geheel Engelstalig. Aanrader!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)