Jamie Magazine 6

Jamie Magazine 6Een Amerikaans ‘Foods” nummer is dit nummer van Jamie Magazine met uiteraard de nieuwste recepten, verhalen en foto’s van de reis die Jamie Oliver door de VS heeft gedaan. Naast het Amerikaanse eten ook de lekkerste Amerikaanse cocktails, maar liefst 69 recepten voor een goede cocktail. Lekker zijn de recepten van Andy Harris die in de Amerikaanse stijl de heerlijkste zoete gerechten bakt. Verder een portret van verschillende Amerikanen van verschillende culturen met hun recept, waar moet je zijn in New York voor de lekkerste burger? Adam Perry Lang verteld je zijn adressen en de ultieme passie van Jamie de chilipeper. Lees ook het verhaal, en de recepten, van Fanny Singer en haar moeder Alice Waters over hun langs de weg diners op weg van Colorado naar California. Natuurlijk vind je in dit nummer weer de uitscheurbare kalender met makkelijke recepten voor 2 maanden, gaat de reis in ‘travel’ naar Philadelphia en een striprecept van Emma Tissier met een ‘french toast’ is.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.