Anticrisiskookboek door Marijke Sterk

AnticrisiskookboekMinder te besteden en toch lekker blijven eten. Over dit onderwerp verschijnen steeds meer kookboeken. Een er van is het Anti Crisis Kookboek van Marijke Sterk. Een kookboek zonder poespas met een leuke prijs.

Het Anticrisiskookboek is een pocket-kookboek met voornamelijk recepten, kortom een kookboek zoals het bedoeld is. Meer dan 150 recepten vind je in dit boek die zijn ingedeeld in hoofdstukken van hooguit 2 euro per persoon, tussen de 2 euro en 2, 50 per persoon, recepten onder de 3 euro en een puur natuur, lekker niet duur hoofdstuk. De hoofdstukken zijn verder onder verdeeld in de seizoenen van het jaar. De producten zijn logischerwijs het goedkoopst en het lekkerst in hun eigen seizoen. Verder vind je in het ‘anticrisiskookboek’ een aantal budgettips en een handige bereidingswijzer van bepaalde groenten.

Kortom, lekker eten hoeft niet duur te zijn, en een kookboek daarvoor evenmin!

Titel: Anticrisiskookboek
Auteur: Marijke Sterk
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789089891235
Winkelprijs: 8,95

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)