BBC GoodFood November 2009

BBC GoodFood November 2009De Britse GoodFood bestaat 20 jaar! Tijd voor een feestje met een lekker dik feestnummer. In dit nummer de lekkerste taarten die zijn ingestuurd door de lezers van GoodFood en speciaal voor dit feestnummer blikt Jamie Oliver terug op zijn 10 jaar in de ‘Kookwereld’ uiteraard heeft Jamie ook een aantal recepten. Verder een aantal heerlijke soepen die makkelijk te maken zijn, Mike Robinson kookt met wild en Rachel Allen’s zondagse lunch. In Gordon Ramsay’s Masterclass leer je stap voor stap hoe je een langzaam geroosterde eend maakt, James Martin bereidt zich al voor op de kerst en maakt onder andere al de pudding van zijn oma en ook Sara Buenfeld bereidt zich voor op de kerst en maakt gerechten die je makkelijk kan invriezen. Verder krijg je bij deze GoodFood, zelfs in Nederland, een gratis boekje met de 80 allerbeste recepten uit GoodFood, met kiprecepten, eenpansgerechten, low-fatgerechten en recepten voor cakes en puddingen, een musthave dus! Dit en meer lees je in deze superdikke uitgave van GoodFood!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)