Lekker Bijbels door Renée Vonk

Lekker BijbelsLekker Bijbels van Renée Vonk is een verrassend kookboek wat geïnspireerd is op een ander boek: de Bijbel. Renée Vonk combineert haar culinaire passie met de liefde voor Bijbelse verhalen in ‘Lekker Bijbels’

Lekker Bijbels bevat voor elke gang lekkere gerechten in verschillende variaties. Als voorgerecht kan je kiezen uit salades, soepen, visgerechten en vleesgerechten. De hoofdgerechten bestaan uit visgerechten, wild en gevogelte en vleesgerechten. De nagerechten zijn zoet en ook hartig. De 45 recepten in Lekker Bijbels zijn geïnspireerd op passages in de Bijbel, de recepten worden dan ook vooraf gegaan door verschillende passages uit de Bijbel. De passage wordt duidelijk uitgelegd en schrijfster Renée Vonk voegt er een persoonlijke toets aan door haar vertaling van de passage naar het recept uit te leggen. De recepten zijn duidelijk beschreven en daardoor door iedereen te maken, niet elk recept heeft een foto van het eindresultaat.

Lekker Bijbels is een kookboek om te lezen, om zelf de recepten uit te proberen, om inspiratie aan te ontlenen en zoals de schrijfster ‘Lekker Bijbels’ zelf omschrijft ‘een lekker kookboek met prettige recepten’.

Renée Vonk werd opgevoed met de Bijbel. Renée is journaliste en hoofdredactrice van het magazine Côte & Provence en heeft mede hierdoor een grote kennis van de keukens van de landen rondom de Middellandse Zee.

Titel: Lekker Bijbels
Auteur: Renée Vonk
Uitgever: Kok ten Have
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789043517126
Winkelprijs: 19,95

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.