Allerhande 11/2009

Allerhande 11-2009Pure smaken van het rijkste seizoen: hoera herfst! Allerhande gaat net als de andere kookmagazines helemaal op in de herfstsmaken. Zo vind je 3 recepten voor een heerlijke appeltaart uit Frankrijk, Nederland en Griekenland, recepten uit een paddenstoelparadijs, kool is cool, hippe koolrecepten, pompoenrecepten en kruidige gerechten met herfstkruiden. Verder een minicursus wijnproeven, lekkere gerechten in de kinderkeuken, wat kookt Quinty Trustfull voor haar kinderen en het geheim uit de Chinese keuken ‘wok ’n roll’. Meer lees je in deze Allerhande, die gratis af te halen is bij de Albert Heijn of klik hier om Allerhande online te lezen!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.