Struik Maaltijdsoep

Struik MaaltijdsoepMisschien ken je de reclame nog van Struik ‘Het is Struik wat ik gebruik’ nog van vroeger. Het leek er op dat Struik een beetje uit de supermarkten was verdwenen, maar niets is minder waar. In de rekken kan je krachtbouillon, fonds, soepen in zak, soepen zonder e-nummers en de maaltijdsoepen van Struik vinden en die laatste zijn we aan het testen voor Buzzer.

Maar liefst 10 blikken Struik maaltijdsoep arriveerden in 5 verschillende smaken. De komende tijd staat er tijdens de lunch of na een fikse wandeling een kopje soep op tafel in de smaak erwt, kip, romige tomaat, tomaat en champignon. Struik wordt in de markt gezet als de best gevulde maaltijdsoep van Nederland. Gemaakt met krachtbouillon als basis en vol eerlijke producten. 1 blik soep is voldoende voor 2 royale porties en dat is met recht royaal. De tomatensoep van Struik kwam in de Kassa tomatensoep-test als nummer 2 uit de bus!

De romige tomatensoep hebben wij al geprobeerd en deze was inderdaad goed gevuld, we moesten het zelfs iets aanlengen met water omdat het anders echt te dik was, de smaak van de tomatensoep was lekker, zonder een ‘onnatuurlijke’ nasmaak. Kortom de soep was smakelijk. Nu de vier andere soorten proeven en laten proeven.

(77 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)