Snel & Simpel door Koken met 5 Ingrediënten – Ainsley Harriott

Snel & SimpelSnel en Simpel koken, met maar vijf ingrediënten? Ainsley Harriott laat in zijn nieuwste boek zien dat dat heel goed kan. In maximaal zes stappen zet je straks een heerlijk gerecht op tafel. Simpel & Snel is ingedeeld in ‘voorgerechten en tussendoortjes’, ‘pasta, peulvruchten en granen’, ‘vlees en gevogelte’, ‘vis en zeevruchten’, ‘bijgerechten’ en ‘desserts en gebak’. De recepten zijn voorzien van handige tips van Ainsley en veel recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Stiekem zijn er soms meer dan vijf ingrediënten gebruikt, maar goed tellen zout, peper en olijfolie ook mee als ingrediënt? Een boek vol simpele maar toch lekker smaken een boek zoals je van Ainsley Harriott gewend bent.

Titel: Snel & Simpel – Koken met 5 Ingrediënten
Auteur: Ainsley Harriott
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789089890672
Winkelprijs: 19,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)