La Cucina Italiana Oktober 2009

La Cucina Italiana Oktober 2009De lekkerste Italiaanse gerechten vind je in de nieuwste La Cucina Italiana, met in dit nummer maar liefst 83 onweerstaanbare recepten. In deze La Cucina Italiana wordt Elba bezocht, het eiland waarheen Napoleon 185 jaar geleden werd verbannen, wie was Napoleon en hoe is het eiland Elba? Uit een minder bekende regio van Italie, Puglia, komen naast olijven de lekkerste wijnen die in Nederland worden geïmporteerd door Erwin van der Bij van de Smaak van Puglia. In de kookschool komen de blauwe vissen zoals de makreel, de sardine en de anjovis aan bod. Hoe maak je de vis bijvoorbeeld schoon en in welke gerechten smaken deze vissen het best. Verder in de rubriek ‘focus’ alles over honing en paneren & bakken, het ingredient van de maand is pasta, wat zijn de beste tips om pasta te koken, het lekkerste Italiaanse kopje koffie is helemaal af met latte art, hoe maak je een hartje op de schuim van je koffie en hoe kook je eigenlijk met een snelkookpan, de chefs van La Cucina Italiana geven je de tips. Nieuwsgierig? Klik hier om een paar pagina’s van het laatste nummer in te kijken en anders op naar de winkel!

www.cucinait.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.