delicious. November 2009

delicious. November 2009Vier de herfst met deze delicious. Zo gaan de heren van Mr. Kitchen paddenstoelen oogsten in Noorwegen en maken zij er heerlijke gerechten mee en worden er in de rubriek familietijd de heerlijkste stoofpotjes gemaakt. Verder krijg je een voorproefje uit de nieuwste kookboeken, te weten Jamie’s Amerika van Jamie Oliver, Meat van Adrian Richardson en de Zilveren Lepel ‘Pasta’ inclusief een aantal heerlijke recepten. En alsof het niet genoeg is praat Cor Hospes met Rick Stein die net ‘Van Kust tot Kust’ heeft uitgebracht. Verder krijg je lekkere recepten met kip, maakt Jill Dupleix zoete gerechten en maakt Bill Granger soep. De delicious. gids, Merijn Tol, zoekt in Kopenhagen naar de beste culinaire adressen van deze stad, staat Cuisine Culinair Amsterdam te popelen om te koken en verteld vinologe Ellen Dekkers over yoga en wijn. Dit en meer lees je uiteraard in deze herfst delicious. Klik hier om alvast een paar pagina’s online te bekijken!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)