Krachtvoer Waarom Klaas geen vlees eet door Antoinette Hertsenberg

KrachtvoerKlaas vindt het eigenlijk maar heel gewoon, eten zonder vlees, maar veel vriendjes van Klaas vinden het maar raar en vragen waarom Klaas eigenlijk geen vlees eet. Oma weet wel alle antwoorden. Eigenlijk weet oma heel veel over alle dieren want wist je dat koeien dansen als ze naar buiten mogen, dat een kip al praat met het kuikentje als het nog in het ei zit of dat vissen weten hoe laat is? Natuurlijk verteld oma ook dat je van groenten en fruit zo sterk als een paard kan worden, en dat het helemaal niet raar is als je geen vlees eet alleen maar omdat je van dieren houdt.

‘Krachtvoer – Waarom Klaas geen vlees eet’ is een eye-opener voor kinderen, die zich afvragen hoe het stukje vlees nu eigenlijk op hun bord komt en ook voor ouders. Leuk om als kind zelf te lezen of om voor te lezen en samen fijn naar de leuke plaatjes in het boek te bekijken.

Antoinette Hertsenberg is al jarenlang vegetariër en haar drie kinderen zijn ook vegetarisch. Antoinette is bekend als presentatrice van Tros Radar en Opgelicht en is daarnaast initiatiefnemer van de internet-community de Vegetariër.nl. Len Munnik is de illustrator van Krachtvoer en heeft al veel kinderboeken geïllustreerd en hij is er ook voor bekroond.

Titel: Krachtvoer – Waarom Klaas geen vlees eet
Auteur: Antoinette Hertsenberg
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789061129189
Winkelprijs: 14,95

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.