Hoe Overleef ik als Keukenprins(es)? door Francine Oomen

Hoe Overleef ik als Keukenprins(es)? - Francine OomenEr zijn al heel veel delen verschenen van Hoe overleef ik …? Een Hoe overleef ik …. kookboek was er nog niet, maar nu zo aan het begin van de Kinderboekenweek 2009 is: Hoe overleef ik als keukenprinses? verschenen.

Vind je het leuk om te koken, maar is de keuken na afloop eigenlijk veranderd in een oorlogsgebied en geen zin dat je ouders je in de keuken op je vingers kijken? Dan heb je zeker het boek ‘Hoe overleef ik als keukenprinses’ nodig, als je alle survivaltips kent en de recepten uit hebt geprobeerd dan ben je een ware keukenprinses.

In het boek koken Rosa, mevrouw van Ezzelstein, Rosa Abrikosa, miss Roos-miz, Ei-zzelina, Carmen, Rosa’s moeder, Neuz, Sascha, Noa, meneer Rosetti en Joy de lekkerste gerechten, geven zij lekker veel tips, weten ze alle ‘wist-je-datjes’ en kennen zij allerlei testjes die je kan uitproberen. Hoe maak je bijvoorbeeld de lekkerste pannenkoeken, hoe kook je spaghetti of wat is lekker om te knabbelen? Verder zie je de meest exotische fruitsoorten, en herken jij ze strak gemakkelijk en weet je straks welke pastasoort er straks op je bord ligt. Aan het einde van het boek interviewt Rosa schrijfster Francine Oomen over vegetarisme en is er plek voor je eigen recepten, want waar zou je zijn zonder je eigen recepten?

‘Hoe overleef ik als keukenprinses’ is een diervriendelijk kookboek, dus alleen vegetarische gerechten en je mist echt het vlees en de vis niet, de recepten zijn gewoon veelste lekker! ‘Hoe overleef ik als keukenprinses is een vrolijk boek met lekker veel kleurtjes, leuke illustraties en grappige verhaaltjes.

Titel: Hoe overleef ik als keukenprins(es)?
Auteur: Francine Oomen
Uitgever: Querido
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789045109848
Winkelprijs: 12,50

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.