Eten en Drinken 2010 TV

Eten & Drinken 2010Vanaf 10 oktober kan je bij RTL 4 om 17:00 elke zaterdagmiddag het tv programma Eten en Drinken 2010 zien. Dit programma is het aperitief op het evenement Eten & Drinken 2010 wat van 12 t/m 15 november op het Malieveld in Den Haag gehouden wordt. In het programma struint Vivianne Slingerland de regio Den Haag af voor de lekkerste adressen op culinair gebied en zal op zoek gaan naar de laatste culinaire trends. Daarnaast zijn er ook bekende Haagse gasten in het programma, zo laten Sandra Schuurhof, Sander Janson en Tim Akkermans hun favoriete restaurantjes en winkeltjes zien. Als voorproefje misschien de Foodprint Stadsgids Den Haag doorlezen, daarin staan echt de adressen van de Hagenezen zelf.
Bekijk de afleveringen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)