Culinaire Ambiance Oktober 2009

Culinaire Ambiance Oktober 2009Lekker de herfst in met 50 heerlijke najaarsgerechten in deze Culinaire Ambiance. Natuurlijk horen bij de herfst champignons, Ambiance ging op reportage en bezocht een champignonkwekerij en uiteraard wordt er ook gekookt met de champignons. Peter Goossens maakt een gerecht met rosbief, Geert van Hecke een hippe klassieker ‘de kip op z’n Brussels’ en Wout Bru houdt van varkensvlees. Verder in dit nummer veel aandacht voor wild, recepten en de beste wildrestaurants. Philippe van den Bulck zoekt naar de smaken van Amsterdam, in de lekkere regio verteld de stoker zijn waarheid ‘calvados’ en de beste bordeaux van 2006 op een rij. Als afsluiter in deze Culinaire Ambiance ‘koken in de maand oktober’ met de lekkerste gerechten voor deze maand. Dit is nog niet alles er valt nog veel meer te lezen in het lekkerste magazine van Vlaanderen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.