*** Chef door Gordon Ramsay

Drie sterren Chef*** Chef van Gordon Ramsay is niet weer zo’n kookboek in de grote stapel kookboeken die Gordon Ramsay al eerder heeft uitgegeven. Niet weer een kookboek waar je de gerechten lekker makkelijk thuis kan maken. *** Chef is een boek wat laat zien wat het niveau van een driesterren-chef is. Je krijgt een kijkje achter de schermen en door de foto’s van de gerechten zie je de perfectie die Gordon Ramsay nastreeft in zijn restaurant. Na het verhaal, in woord en beeld op glossy papier, volgen de recepten die je thuis kan maken, maar dan moet je wel de perfectie hebben van een driesterren-chef. Met *** Chef ervaar je de essentie die Gordon Ramsay nastreeft in zijn gastronomie en werkomgeving.

Titel: *** Chef
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789043911542

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.