Hoge Hakken Lekker Vega door Petra de Hamer & Tal Maes

Hoge hakken Lekker VegaDe Hoge Hakken in de Keuken gaan nu vegetarisch. Met het nieuwe boek ‘Hoge Hakken Lekker Vega’ laten de schrijfsters Petra de Hamer en Tal Maes zien hoe makkelijk het is om een dagje zonder vlees of vis te koken.

‘Hoge Hakken Lekker Vega’ is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken ‘salades voor elke dag’, ‘doordeweekse drukte’, ‘vriendinnen over de vloer’, ‘la dolce Italia’, ‘buiten eten & barbecue’, ‘rainy days & lazy afternoons’ en ‘zoet’. ‘Hoge hakken lekker vega’ is een echt vrouwen kookboek, met echt vrouwen recepten en ook de hele layout is lekker vrouwelijk: vrolijke kleuren en leuke illustraties. Alle gerechten in dit boek hebben een leuke inleiding van de schrijfsters en veel recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en hebben handige tips om het nog lekkerder te maken of om het gerecht net even iets anders te maken.

Leuk zijn de bonussen die je krijgt in ‘Hoge hakken lekker vega’ onder andere eco jezelf met 5 handige tips die je direct kan toepassen, neem nooit meer een plastic tasje met de leukste tasjes waarmee je gezien wilt worden tijdens het shoppen en waar haal en eet ik al dat gezonds want tja je wilt toch gewoon de beste adressen?

Voor de schrijfsters van ‘Hoge Hakken Lekker Vega’ hoef je echt niet vegetarisch te zijn, want dat zijn zij ook niet. Eet gewoon af en toe een dagje zonder vlees en vis want dat is beter voor het klimaat.

Titel: Hoge Hakken Lekker Vega
Auteur: Petra de Hamer & Tal Maes
Uitgever: Mo’media
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789057674082
Winkelprijs: 14,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.