Elle Eten 5/2009

Elle Eten 5-2009Hallo Herfst! in deze Elle Eten met de lekkerste stoofpotten, een brunch uit het Amerikaanse zuiden, gerechten met de Zeeuwse lekkernijen en veel recepten met pompoen. Daarnaast ook een interview met Hans van Wolde van Beluga inclusief een aantal recepten van gerechten die ook op de kaart van Beluga staan. Verder weer een column van Julius Jaspers, alles over de culinair recensent en wat is slow food. Elle Eten gaat op culinaire reis naar Zuid Afrika, de opkomst van de jonge sommelier en een fotostrip van het wijnfeest ‘Toques et Clochers’. Dit en meer lees je in dit herfstnummer van Elle Eten!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.