Boodschappen Oktober 2009

Boodschappen 10-2009Herfstfruit, herfstgroen en koken met paddenstoelen en mosselen. Kortom herfst in deze Boodschappen. Boodschappen begint met een Hollands streekmenu, elke streek kent zijn eigen culinaire traditie en in dit streekmenu zijn deze tradities mooi gecombineerd: kropsla met Zeeuwse mosselen en eiersaus, Friese uiensoep met nagelkaas, varkensfiletlapjes met Doesburgse mosterdsaus en Griesmeel met Limburgse peperkoek en stroop. In koken met .. kookt lezer Willem met paddenstoelen en in 12 recepten de wereld rond is Oostenrijk aan de beurt en maakt Kay een Sachertorte. Verder proef de smaak van de zon met het herfstfruit wat nu in de winkels ligt, recepten met mosselen, wat kan je nog meer met biefstuk en de lekkerste gerechten met groenten uit het seizoen. In wijn & weten staat de port centraal, welke soorten zijn er en een recept met port als ingrediënt. Dit en meer lees je in het gratis magazine Boodschappen, klik hier om te kijken waar je in jouw buurt Boodschappen kan meenemen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.