Lekker Leven 7/2009

Lekker Leven 7-2009Proef de herfst met dit oktober nummer van Lekker Leven, het gratis magazine van Super de Boer. Hoe smaakt de herfst? Lekker Leven heeft daarvoor recepten met onder andere paddenstoelen, stoofvlees en pompoen. Ook is het tijd voor nostalgisch eten in Lekker Leven, de beste recepten van oma maak je nu gewoon zelf. In Alles Kids tijd voor de kinderboekenweek, want dat heeft als deze keer als thema ‘snoep en eten’ in kinderboeken en als je de rebus oplost win je misschien wel het boek ‘Lekker Opscheppen‘ van Karin Luiten en in vaste prik maakt lezer Rob een volkorenpannenkoek met kastanjechampignons. Verder antwoord op de vraag waar de druiven van Super de Boer vandaan komen en hoe ze geteeld worden en meer over het kloosterbrood. Dit en nog meer recepten voor onder andere doordeweekse gerechten vind je in deze Lekker Leven.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.